London 2012

London 2012 Official Game Premium 1.6.2

Speel de Olympische Spelen op je mobiel

VOOR

  • Erg verslavend
  • Uitstekende graphics
  • Veel sporten
  • Pas je atleet aan

TEGEN

  • Wij hebben ze niet gevonden

Uitmuntend
8

Wil jij de held zijn van de Olympische Spelen? Met de officiële game London 2012 hoef je niet eens vanuit je luie stoel te komen om mee te doen in de strijd om de medailles.

Je begint London 2012 door een sporter aan te maken die je geheel naar wens aankleedt. Daarna raden we je aan om te beginnen met de trainingen. Deze verbeteren je fysiek, je uithoudingsvermogen en kracht. Deze kenmerken zijn onmisbaar om het edelmetaal te veroveren.

Je speelt in London 2012 mee om de prijzen in de 100 meter sprint, de 110 meter hordelopen, hink stap sprong, polsstokhoogspringen, 2 zwemdisciplines, kajakken en schieten. Ben je eenmaal bedreven in een sport, dan ga je online de strijd aan met mensen uit jouw eigen regio. Kroon jij jezelf tot kampioen dan ga je door naar de wereldwijde competitie.

Elke sport heeft zijn eigen besturing. Moet je bij het hardlopen zo snel mogelijk op de knoppen op het scherm tikken (à la Track & Field), bij het zwemmen maak je juist sleepbewegingen om vooruit te komen. Iedere sport in London 2012 is zo een leuke uitdaging om onder de knie te krijgen.

Met vrolijke graphics en een eenvoudige besturing is London 2012 een heerlijk verslavend spel. De grote uitdaging ligt in het online spelen. Dit is zo vermakelijk dat we er zeker van zijn dat deze game ook lang na de Olympische Spelen nog populair blijft.

Meeste downloads Sportspellen voor android

Meer
London 2012

Download

London 2012 Official Game Premium 1.6.2

Beoordelingen about London 2012